Clube Arcos da Lapa, Forróa: Bicho de Pé (BRA), Banda Madrugada (FIN)

  28.04. 2012

  "ARCOS DA LAPA"

  Lauantai 28.4.2012. 22.00 - 04.00.

  Ravintola Kuudes Linja
  Hämeentie 13, Helsinki
  http://www.kuudeslinja.com/

  BICHO DE PÉ (BRA)
  BANDA MADRUGADA
  BOOM SHAKALAKA DJ'S RIDEON & EMIL

  Liput: 11,5/12€
  Ikäraja: K-20
  Ennakkoliput: Tiketti (Lipunmyynti alkaa 14.3.)

  Arcos da Lapa -klubilla on ilo tuoda maineikas brasilialaisyhtye BICHO DE PÉ klubikeikalle Suomeen. Paikkana on KUUDES LINJA Helsingissä, jossa juhlittiin myös bändin ensimmäisellä Euroopan-kiertueella ikimuistoisissa bileissä syksyllä 2010. Ennen illan pääesiintyjää lavan valloittaa kaupungin oma BANDA MADRUGADA. Kahden hienon liven lisäksi illan tunnelmista vastaavat BOOM SHAKALAKA DJ't RIDEON ja EMIL, jotka takaavat täyden tanssilattian pitkälle aamuun.

  *********************************************************************

  BICHO DE PÉ on kotoisin São Paulon kaupungista Brasiliasta. Yhtye tunnetaan intohimoisista konserteistaan ja laajasta valikoimasta maan suosituimpia tanssirytmejä, kuten xote, baião, samba, forró, xaxado, carimbó ja arrastapé, joita yhtye on säveltänyt ja tulkinnut koko 14-vuotisen uransa ajan. Tänä aikana heiltä on ilmestynyt neljä albumia ja yksi DVD-julkaisu. Ensimmäinen levy "Com o Pé nas Nuvens" myi yli 120.000 kappaletta, ja levyn singlelohkaisu "Nosso Xote / Moreno" oli yksi Brasilian soitetuimpia kappaleita vuonna 2001. Tuorein levy "A Vida Vai" ilmestyi viime vuonna. Keväällä 2012 yhtye kiertää kolmatta kertaa Euroopassa. Edellisellä Suomen-vierailullaan bändi hurmasi täpötäyden Kutosen maagisessa illassa, joka puhuttaa edelleen.

  www.bichodepe.com.br

  Helsinkiä tukikohtanaan pitävän BANDA MADRUGADAn omaperäinen forrón ympärille kehittynyt soundi on tanssittanut ja ihastuttanut yleisöjä ympäri Suomea jo vuodesta 2006. Sykkivät rytmit, heittäytyvä läsnäolo ja hehkuva soittamisen ilo ovat seuranneet "aamuyön bändin" mukana kaikkialle - aina vallatuilta taloilta täpötäysille klubeille ja kesäfestareille asti. Syksyllä 2009 yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa "Paiste" Studio Red -levymerkillä. Uusi levy on työn alla, ja sen ensimmäinen single julkaistaan huhtikuussa 2012.

  www.myspace.com/bandamadrugada

  BOOM SHAKALAKA DJ't RIDEON & EMIL tunnetaan hyvien bileiden takuumiehinä ja vaihtelevista, sekä hittejä että harvinaisuuksia täynnä olevista dj-seteistään. Levylautasilla soivat maailman tanssirytmit laidasta laitaan - dancehall, soca, baile funk, samba, cumbia, balkan, kuduro, kwaito, afro house ja booty bass vain muutamia tyylejä mainittavaksi. Kaksikon setit ovat tuttuja monien klubien ohella myös Bassoradiosta, jossa he pyörittävät maailman tanssimusiikkiin keskittyvää ohjelmaa osana Boom Shakalaka -kollektiivia.

  www.boomshakala.fi